Ko je DEČKO oko kog se OTIMAJU Kejt Bekinsejl i Kim Kardašijan? Zaštitni znak su mu PODOČNJACI, a iza sebe ima LISTU POZNATIH cica sa kojima je bio! (FOTO)

Jovana Pejinovic

05. 11. 2021. 000000 14:00

Foto: Shutterstock

Prvog novembra, Instagram nalog TalkThirtyToMe ponovo je podelio tvit spisateljice Kristen Malruni koji je glasio: „Sviđa mi se kako svaki put kada Pit Dejvidson počne da izlazi sa još jednom prelepom slavnom ličnošću svi kažu: 'vtf se dešava kako je to uradio, šta je ovo, misterija? ??' i svi odbijaju da pomisle na mogućnost da bi mogao imati lepu ličnost."

Pročitajte još: Džastin Timberlejk UNIŠTIO karijeru Dženet Džekson? Novi dokumentarac o SKANDALU na Superboulu 2004. godine otkriva MRAČNU TAJNU (FOTO)

Znate li kome se dopao post? Bekinsejlovoj.

Niz poznatih devojaka

Kao što se fanovi sećaju, 48-godišnja glumica imala je romansu sa 27-godišnjim članom ekipe Saturday Night Live 2019. godine.

Primećeni su kako se druže u nekoliko navrata, uključujući i na hokejaškoj utakmici, držeći se za ruke. Ali nakon nekoliko meseci, izvor je rekao za strane medije da njihova „ležerna“ romansa „teče  svojim tokom“.

Pre nego što je stvorio spekulacije o zabavljanju sa Bekinsejlovom, Dejvidson je bio u vezi sa Arijanom Grande. Komičar i pevačica verili su se 2018. godine, ali su nekoliko meseci kasnije raskinuli.

U stvari, Dejvidson je bio romantično povezan sa nekoliko zvezda. Pored Bekinsejlove i Grande, Dejvidson je tokom godina primećen sa Fibi Dajnevor, Kajom Gerber, Margaret Kueli i Karli Akilino. Takođe je izlazio sa Kejzi David i ćerkom Larija Dejvida, oko dve godine.

Nedavno je Dejvidson viđen kako se druži sa Kim Kardašijan. Dok je izvor blizak zvezdi rijalitija rekao da njih dvoje imaju hemiju, insajder je primetio da je „definitivno ležerno“.

„Kim misli da je Pit smešan“, rekao je izvor. „Pit je priličan šarmer, i ona potpuno razume tu privlačnost. Kim voli što se samo smeju sve vreme dok su zajedno, i ona zaista uživa u druženju sa njim."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU