· · Komentari: 0
VIP

Stil života svojstven HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Nevena Božović sa suprugom i ćerkom živi u HOTELU (FOTO)

Ovaj mladi bračni par već duže od dve godine živi u malo drugačijim uslovima.

1635770452_nevena.png
Foto: Printskrin/Instagram/nevenabozovicofficial

Dve godine je prošlo otkako se pevačica Nevena Božović udala za pilota Nikolu Ivanovića sa kojim je i dobila ćerku Anku, a umesto tipičnog doma, novopečeni roditelji stanuju u jednom hotelu u Budvi, što su mnogi na početku njihovog zajedničkog života smatrali neobičnim.

Nevena i Nikola uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pilota. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neuobičajena odluka, pogotovo što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama, prenosi "Story".

Pročitajte još: Zavirite u dom pevačice Adel: Najmoderniji enterijer u stilu engleskog sela (VIDEO)

Mediji su pisali da pilot za kojeg se Nevena udala zapravo odavno vodi takav stil života, a da mu se ona u tome samo pridružila kada su otpočeli zajednički život.

Mediji takođe navode da se Nikola na sve načine potrudio da svoj momački apartman pretvori u kutak u kojem će se Nevena osećati prijatno. Za svoju suprugu je naručio i klavir kako bi Nevena mogla da svira i komponuje, a novi dom su ukrasili i mnogim sitnicama i detaljima koje su doneli sa zajedničkih putovanja.

Na poslednjem spratu pomenutog hotela, Nikola je otvorio i luksuzni restoran pa su se mnogi šalili da pevačica neće morati da brine ni kada je kuvanje u pitanju, a svakako ni o održavanju doma budući da su za to zadužene hotelske sobarice.

- U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj.

Iako Nevena svoju karijeru gradi u Beogradu, nije joj smetalo da se izmesti u Budvu, te je čak dodala da joj tamošnja energija prija.

- I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad. Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu - navela je svojevremeno pevačica.

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.