Oglas
· · Komentari: 0

ZAR DA SE SMEJE NAKON ŠTO JE UPUCAO KOLEGINICU? Supruga Aleka Boldvina okačila fotografiju i RAZBESNELA američku javnost (FOTO)

Javnost pomno prati svaki Boldvinov potez.

1635838907_pjimage--8-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon jezive nesreće na snimanju filma "Rust", gde je glumac Alek Boldvin pištoljem usmrtio koleginicu Hilariju Hačins, a ranio Džoela Suzu, javnost ne prestaje da prati poznatog glumca. 

Alek je pucao iz pištolja za koji je mislio da je prazan, a trenutno se utvrđuje ko je kriv za nesreću. Ceo događaj je ostavio traumatične posledice na glumca i kako je glumčeva supruga Hilarija otkrila, boji se za njegovo mentalno stanje nakon nesreće.

Pročitajte još: NEUHVATLJIVA: Kraljica Elizabeta "POBEGLA" iz Vindzora u svom omiljenom Roveru, a evo gde je trebalo da bude u to vreme (FOTO)

Sporne fotografije

Kako bi mu pomogla da se oporavi, Hilarija je organizovala porodično kostimiranje za Noć veštica, međutim, umesto da ovo bude srećan porodičan trenutak i mali predah, javnost je njihove porodične fotografije dočekala "na nož".

O kakvim fotografijama se radi i zbog čega je javnost besna, pogledajte ispod.

"Roditeljstvo je u najmanju ruku kroz ovo bilo intenzivno iskustvo. Danas smo se okupili da bi obeležili praznik. Kostimi u poslednjem trenutku, malo zezanja, ali bili su tako srećni i to je zagrejalo mamino srce", napisala je glumčeva supruga Hilarija u opisu fotografija koje je podelila na Instagramu, a gde su ona i njen suprug, kao i njihovo šestoro dece maskirani.

Mnogi su osudili to što se na fotografijama Boldvin smeje. "Zar da se smeje nakon što je upucao koleginicu", "toliko o tome da mu je žao", "bezobzirno", samo su neki od komentara.

Poslednja informacija u vezi sa istragom u vezi sa ubistvom na snimanju filma je ta da je pomoćnik reditelja Dejv Hols na Prekršajnom sudu u Santa Feu pod zakletvom rekao da je odneo pištolj Gutijerez-Ridu koji ga je zatim otvorio. Hols je rekao policiji da je video samo četiri "lažna" metka - od kojih su svi imali karakterističnu rupu sa strane - i jedan bez rupe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas