Najemotivnija FOTOGRAFIJA ovog vikenda dolazi iz GRADSKOG PREVOZA u Beogradu: Ovaj par je raznežio Srbiju (FOTO)

Kristina Malešević

07. 11. 2021. 000000 20:00

Foto: Shutterstock

Vikend za nama obeležili su loši vremenski uslovi i uporna kiša, koja nas je mnoge ostavila u domovima. Ipak, čini se da nas kiša ipak ne može omesti u našim aktivnostima, posebno kada je reč o provođenju vremena sa dragim osobama i pokazivanju emocija, pa čak i u gradskom prevozu.

Tako će vikend za nama ostati upečatljiv  po jednoj fotografiji slučajnog prolaznika u gradskom prevozu kome je za oko zapao jedan predivan par penzionera, u čijim pogledima se vidi ljubav i nežnost.

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

- Kad Vas neko i u sedamdesetim bude gledao ovako znaćete da ste živeli bajku. Slika iz prevoza koja govori o tome da za ljubav nije važan model automobila , prevozno sredstvo, niti broj godina. Dovoljan je jedan par toplih očiju u kojem će se ogledati Vaše srce - navedeno je u opisu fotografije na jednom profilu na društvenim mrežama, koji redovno prati svakodnevne aktivnosti u srpskoj prestonici.

Pročitajte još: PENELOPE KRUZ se ovako šeta NJujorkom: Pitali ste se kako se nose pantalone koje je glumica savršeno uklopila

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU