Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNA ISPOVEST

"Sama sam i usamljena, nemam nikoga...": Potresna sudbina žene sa golubovima iz kultnog filma "Sam u kući"

Zapaženu ulogu imala je u filmu "Sam u kući 2".

1608715701_sam-u-kuci.png
Foto: Printskrin / instagram / mmemartin59
Oglas

Brenda Fiker, glumaca koje je glumila "ženu sa golubovima" u filmu "Sam u kući 2", iskreno je govorila o svojim planovim za predstojeće praznike. 

Tokom gostovanja u jednoj emisiji 75-godišnja dobitnica Oskara izjavila je da će joj Božić biti veoma težak jer živi sama.

- Lagala bih kada bih rekla da ću imati lep i srećan Božić, jer sam stara i živim sama. Biće veoma tužno - rekla je i dodala da božićne praznike provodi u samoći.

Pročitajte još: PREKINUTA NAGAĐANJA: Evo kako su Keti Peri i Orlando Blum dali ime ćerkici

- Samo isključim telefon i spustim roletne. Pripremim unapred neke dobre programe, imam svog psa i tako se snalazim. Nisam negativna, samo je ovo moj način slavljena Božića - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorcha Martin (@mmemartin59)

Takođe, ona je izjavila da postoji još jedan dan kada joj je teško da bude sama: 

- Božić mi nije toliko težak. Ono što mi pada teže je doček Nove godine - rekla je Brenda, objašnjavajući da nema nikoga kome bi se okrenula, zagrlila i osmehnula. 

Pročitajte još: Pamela Anderson objavila status na ĆIRILICI i time napravila pravu pometnju na društvenim mrežama (FOTO)

Naglasila je da joj je posebno teško kada se crkvena zvona u ponoć oglase, a o ona je sama:

- Ne mogu da pobegnem od zvona, svuda su.

Pročitajte još: Potresna ispovest PEVAČICE: Teško je kada saznaš da ti MUŽ ima dvostruki život

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RetroBoy (@rutrohretro)

 

Ova glumica, osim u filmu " Sam u kući", pojavila se u preko 30 filmova i tv serija, uključujući: " Angels in the Field" , "Albert Nobbs"i "Mi left Loot" za koje je 1898.  godine osvojila Oskarovu nagradu za najbolju sporednu glumicu. Ona je otkrila da je mala verovatnoća da će nastaviti da glumi nakon uloge iz 2013. godine kada je glumila u kanadskoj seriji "Oprosti mi".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas