Devojčica (7) PREMINULA nakon što su je iz bolnice poslali kući i rekli da je OBIČNA MIGRENA (FOTO)

Jovana Pejinovic

22. 11. 2021. 000000 15:00

Foto: Printskrin/Facebook

Teja Meki (7) preminula je u Škotskoj u sredu nakon što su je lekari otpustili sa odeljenja. Meki je u ponedeljak hitno prevezena u bolnicu u Damfrisu.

Lekari su joj dijagnostikovali migrenu i poslali je kući u utorak. Međutim, njeni zabrinuti roditelji strahovali su da nešto nije u redu nakon što se vratila kući.

Mama Trejsi je rekla prijateljima na Fejsbuku da se stanje ćerke pogoršava - i da je vrištala od bola svaki put kada bi pogledala u svetlo.

Pročitajte još: Devojčica (12) ODUZELA SEBI ŽIVOT: Na samrti uspela da kaže majci ZBOG ČEGA je to učinila, nakon čega je žena odmah pozvala policiju (FOTO/VIDEO)

Napisala je: "Moja mala gospođica je u agoniji. Potpuno sam izgubljena." Razorno, Teja je umrla sledećeg dana.

Mamina agonija

Trejsi je sada odala počast svojoj voljenoj ćerki  i rekla prijateljima: "Jednostavno nemamo reči."

U objavi na društvenim mrežama rekla je: „Danas je naša ljubazna, smešna, pametna lepa princeza prerano odvedena. Izgubljeni smo van svakog razuma."

"Teja dušo, 7 godina sa tobom nikada neće biti dovoljno za mamu i tatu."

Mama je opisala svoju ćerku kao „svetlu, duhovitu, drsku i uvek nasmejanu“ i rekla da je volela da „peva i igra i crta“ i „samo je volela da voli“.

"Ona je bila oličenje samog života", rekla je.

Trejsi se zatim zahvalila svima koji su je kontaktirali nakon Tejine smrti.

Napisala je: „Želeli bismo da kažemo da smo neverovatno dirnuti izlivom ljubavi koji je pokazan prema Teji. Ponuđeno nam je puno podrške i saučešća povodom gubitka naše male princeze."

„Bićemo večno zahvalni... svaki nam pokazuje koliko je naša devojka bila voljena i posebna."

„Naše porodice mogu naći samo malu utehu u činjenici da smo znali, da je znala koliko je voljena i posebna i da je imala najboljih sedam godina koje smo mogli da joj pružimo."

Obdukcija tek treba da bude obavljena, a Tejina baka, Rej Kari, rekla je da porodica ne želi da krivi bilo koga sve dok ne sazna šta je uzrokovalo da Teja tragično premine, prenosi Dejli rekord.

Bolnice Damfries i Galovai su odbili da komentarišu i rekli: „Ne možemo da komentarišemo nijedan pojedinačni slučaj zbog poverljivosti pacijenata."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU