Oglas
· · Komentari: 0
IZVUKLA SE

SVAKA ČAST MEGAN, ALI... Bivša devojka princa Harija priznaje da smatra da je "srećna" što veza nije potrajala (FOTO)

Florens Sent Džordž, bivša manekenka koja je izlazila s princom Harijem 2011. godine, rekla je da se borila sa medijskom pažnjom koju je njihova veza dobila.

1637567198_pjimage--43-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/florencestgeorge
Oglas

Bivša devojka princa Harija priznala je da se oseća "srećnom" što su se rastali i što njihova veza nije potrajala zbog načina života koji joj je doneo.

Takođe je rekla da „skida kapu ljudima koji mogu da se nose sa takvim načinom života“, potencijalno misleći na suprugu vojvode od Saseksa Megan Markl, koju je oženio 2018. godine.

Život se okrenuo nagore

„Moja privatnost se iznenada završila, a ispitivanje je počelo“, rekla je ona za magazin Stela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis)

„Nova priča bi se skoro svaki dan pojavljivala u štampi, moje školske drugove su ispitivali, a ispred mojih vrata su bili fotografi."

Gospođa Sent Džordž se na kraju udala za Henrija Sent Džordža, potpredsednika Uprave luke Grand Bahama, 2014. godine i par sada ima dvoje dece, Iris i Džimija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice B-B (@alice__bb)

Pobegla glavom bez obzira

Još jedna važna veza princa Harija bila je ona sa advokaticom iz Zimbabvea Čelsi Dejvi, koju je vojvoda poznavao još iz školskih dana.

Međutim, ona je takođe prekinula njihovu romansu nakon što je shvatila da nije stvorena za kraljevski život, a to je navodno došlo nakon što je gledala vojvodu i vojvotkinju od Kembridža kako se venčavaju 2011. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kozaczek (@kozaczek.poland)

Kraljevski biograf Robert Lejsi objašnjava u svojoj knjizi "Bitka braće" da je ubrzo nakon venčanja, gde je Hari bio kum svom bratu, Čelsi konačno prekinuo njihovu dugu romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor lover (@bea_york)

On piše: „U 2011, nakon više dolazaka i odlazaka, konačno je odlučila da ode – i to je, ironično, bilo zbog velikog i slavnog venčanja Kejt i Vilijam tog proleća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas