Oglas
· · Komentari: 0

TRAGEDIJA: Desetogodišnjeg dečaka USMRTIO PITBUL dok se igrao sa drugom - Ceo komšiluk znao da je životinja agresivna (FOTO)

Džeka Lisa je juče popodne u Južnom Velsu napao pas rase pitbul.

1636464704_pjimage--27-.jpg
Foto: Printskrin/Facebook/Profimedia
Oglas

Otišao je do kuće svog prijatelja iz osnovne škole kada se dogodio užas. Komšije su kasnije čule njegovog prijatelja kako viče u pomoć dok je naoružana policija jurišala na ulicu da ubije životinju.

Džeku su danas mnogi odali počast, nakon što je policija otkrila identitet dečaka.

Pročitajte još: "Ono što su mi tražili je nehumano i varvarski": Majka MONIKE LEVINSKI otkrila šta se zaista dešavalo u DANU HAPŠENJA (FOTO)

Foto: Printskrin/ Facebook

NJegova mama Ema (32) napisala je na Fejsbuku: „Sa toliko slomljenog srca i pre nego što bliski prijatelji i porodica vide njegovo ime u vestima, moram da objavim da je naš prelepi dečak Džek juče tako tragično preminuo. To nije bio naš pas niti se to desilo u našoj porodičnoj kući. On je bio napolju da se igra. Treba da prestanemo sa spekulacijama. Policija će to formalno izdati kasnije. Toliko te volimo, naš slatki slatki dečko."

Foto: Profimedia

Dečak pozvao pomoć

Komšije su opisale kako je Džekov prijatelj pobegao iz kuće očajnički vičući u pomoć dok je mladić juče napadnut. Trejsi Endruz je rekla: „Dečak koji živi u kući istrčao je vičući u pomoć. Rekao je da je pas napao njegovog prijatelja, grizući ga za noge. "

Jedan od komšija je pritrčao da pomogne, ali psa je bilo nemoguće skinuti. Bilo je to užasno iskustvo."

Drugi komšija je rekao da je policija mahnito pokušavala da skrene pažnju razjarenoj životinji.

Foto: Profimedia

"Ogroman" pas

Meštani su rekli da je životinja "poznata kao problem" i navodno je poslednjih nedelja ugrizao drugog čoveka i ubio mačku. Stanovnik je takođe tvrdio da je „ogroman“ pas „nasrnuo“ na njihovog trogodišnjeg sina pre nekoliko dana. 

"Vrisci"

Lokalni biznismen je rekao: "To se dogodilo ubrzo nakon što su deca došla iz škole. Čuo sam da su ciku i vrisku. To je užasno."

Glavni inspektor policije Mark Hobro je rekao: „Moje saučešće i misli su sa Džekovom porodicom, prijateljima, školskim prijateljima i svima koji su pogođeni ovim u zajednici. Možemo da potvrdimo da se napad nije dogodio u kući u vlasništvu Džekove porodice, već na drugom imanju u obližnjoj ulici. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas