Poznata pevačica IZGLEDA FIT samo 4 meseca nakon porođaja - Bez problema ponela RIZIČNU haljinu (FOTO)

Jovana Pejinovic

02. 12. 2021. 000000 17:05

Foto: Profimedia

Lej-En (30) uhvaćena je na premijeri novog svečanog filma "Dan boksa" kada je nalet vetra zahvatio njenu izuzetno smelu haljinu.

Peh na crvenom tepihu

Pevačica, koja je debitovala kao glumica u božićnom filmu, očajnički je pokušala da drži svoju crnu haljinu na mestu u pokušaju da sačuva rumenilo, jer izgleda da nije nosila gaće. Ali njeni pokušaji novopečene mame su  malo pomogli, zahvaljujući ogromnim izrezima na haljini.

Foto: Profimedia

Lej-En, koja je rodila blizance pre samo nekoliko meseci, izgleda da je sve to prihvatila dobre volje, a nekoliko trenutaka kasnije primećena je kako se kikoće sa svojom koleginicom Aml Amen.

Foto: Profimedia

Zvezdi su se na crvenom tepihu pridružile njene koleginice iz grupe Little Mix, Perie Edvards i Džejd Tirval. One su se, međutim, opredelile za konzervativnije odevne kombinacije kako bi njihova najbolja drugarica zablistala pred kamerama.

Foto: Profimedia

Rasplakala se u emisiji

Ranije u toku dana, Lej-En, koja je u avgustu dočekala bebe bliznakinje, pojavila se u emisiji Dobro jutro Britanijo kako bi govorila o Danu boksa. Govorila je i o velikoj premijeri, pre nego što se rasplakala dok je priznala da njena mama neće moći da joj se pridruži.

Kako se intervju bližio kraju, Lej-En je rekla: „Mogu li samo da kažem, moja mama gleda i znam da ne može da dođe na premijeru."

Glas joj je tada čujno pukao dok je glasno jecala, nastavljajući: „Ali ja te toliko volim i nadam se da će biti još toliko premijera na koje treba otići.“

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU