Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Kosa Kejt Midlton je sada MNOGO CRVENIJA: Evo kako je vojvotkinja promenila boju u 3 KORAKA (FOTO)

Kejt Midlton je upravo debitovala sa svojom novom crvenkastom kosom i izgleda neverovatno.

1637667025_profimedia-0638829313.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Vojvotkinja od Kembridža se u poslednje vreme pojavila na nekoliko crvenih tepiha (i jedan zeleni), zbog čega je poslednjih nedelja lakše primetiti njenu nedavnu promenu sa tamno smeđe kose na mnogo topliju brinetu crvenih tonova.

Postepen prelaz u novu boju

Midlton je 28. septembra prisustvovala londonskoj premijeri najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, "Nema vremena za umiranje", u Rojal Albert Holu. Na njenoj zadivljujućoj zlatnoj haljini, lako je uočiti bogate čokoladne i karamel tonove njene kose u pletenicama.

Pročitajte još: KEJT MIDLTON KAO ŠUMSKA VILA: Ponela zelenu haljinu i upečatljive minđuše - Princ Vilijam uspeo da parira supruzi u modernom odelu (FOTO)

Foto: Profimedia

Kada je 5. oktobra posetila Univerzitet u Londonu za projekat Deca 2020-ih. Izgledala je mnogo ležernije u pristupačnoj Zari haljini, a njena duga kosa je bila raspuštena i delovala je primetno svetlije.

Foto: Profimedia

Ipak, tek kada je Kejt Midlton izašla na zeleni tepih sa svojim suprugom, princom Vilijamom, 17. oktobra na ceremoniji dodele nagrada, debitovala je sa malo više kestenjastih pramenova sa crvenim nijansama - savršenim izgledom za jesenju sezonu. 

Foto: Profimedia

Kao i sa haljinom Zara, ovo nije bio prvi put da je vojvotkinja od Kembridža nosila ovu lila haljinu Aleksandra Mekvina. Ceremonija dodele nagrada Earthshot Prize, koju je osmislio vojvoda od Kembridža, je ekološki događaj koji stavlja u fokus lidere životne sredine koji rade na spasavanju i zaštiti planete.

Svake godine u narednoj deceniji, pet naučnika, aktivista i organizacija širom sveta biće nagrađeni nagradama od 1,3 miliona dolara za unapređenje svojih ekoloških napora. S obzirom na događaj, prisutni su zamoljeni da ne kupuju ništa novo za veče. Ema Votson, na primer, pojavila se na zelenom tepihu u modelu Harisa Rida bez leđa. Midlton je, sa svoje strane, ponela omiljenu haljinu od pre 10 godina koju je prvobitno nosila na BAFTA događaju u Los Anđelesu 2011. godine. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas