Princ Vilijam otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života: Ovu poznatu PESMU im je PRINCEZA DAJANA pevala u kolima

Kristina LJubisavljević

06. 12. 2021. 000000 09:00

Foto: Shutterstock

Vojvoda od Kembridža otkrio je pesmu koja budi dirljiva sećanja na njegovu pokojnu majku Dajanu, princezu od Velsa. Princ Vilijam se pojavljuje u seriji Apple Fitness+ kako bi podstakao ljude da odvoje malo vremena i prošetaju zbog mentalnog zdravlja tokom prazničnog perioda. Tokom epizode, on govori o važnosti održavanja mentalne forme, razmišlja o bezbrižnom trenutku kada je izvučen iz svoje zone udobnosti...

- Kada sam bio mlađi, Hari i ja, bili smo u internatu. A naša majka je svirala razne pesme pre povratka u školu da bi nam nekako otklonila strepnju od povratka školskim obavezama. Jedna od pesama koje se masovno sećam i koja je ostala sa mnom sve ovo vreme, a u kojoj i dan-danas još uvek potajno uživam, je "Najbolje" (The Best) Tine Tarner. Sedeći na zadnjem sedištu, osećao sam taj pravi porodični trenutak. Moja majka bi nas vozila, pevala iz sveg glasa - kaže Vilijam, a prenosi britanski Hello.

Pročitajte još: Kejt Midlton jednostavna i elegantna: Princeza se vratila omiljenoj kombinaciji (FOTO)

- Sada kada slušam tu pesmu, vraća me na te vožnje kolima i budi mnogo uspomena na moju majku - kaže setno princ Vilijam.

Otac troje dece Vilijam takođe otkriva pesmu koju njegova deca, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, trenutno ne mogu da prestanu da slušaju:

- Jedna od pesama koju deca trenutno obožavaju je Šakirina, Vaka Vaka. Ima mnogo pokreta. Šarlot, posebno, trči po kuhinji, dok je Luis prati unaokolo pokušavajući da uradi isto kao ona.