Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Gosti su bili ŠOKIRANI! Kejt Midlton je uletela u pab sa princezom Šarlot, a imali su JAK RAZLOG

Kejt Midlton je uletela u pab sa princezom Šarlot iz odličnog razloga.

1630994667_PrincezaSarlot.PNG
Foto: Youtube/ screenshot The Royal Family Channel
Oglas

Kejt Midlton je jednom prilikom šokirala ljude u engleskom pabu kada je uletela sa malom princezom Šarlot. Naravno, Kejt Midlton nije došla da popije pivo!

Pročitajte još: Kejt Midlton otkriva simpatičnu tradiciju kraljice Elizabete

Ispred paba Feniks je stao rendž rover

Ispred paba se zaustavio rendž rover i iz njega je izašla Kejt Midlton sa malom princezom Šarlot. Vojvotkinja od Kembridža je uletela u pab, zastala na vratima i uputila se ka barmenu. Čovek je bio u šoku, ali potrčao je prema Kejt Midlton koja ga je zamolila za jednu uslugu.

Gosti su bili šokirani, barmenka Megi je bila pribrana i pomogla je princezi.

Zapanjeni gosti paba "Phoenix" jednom rukom su držali piće i otvorenih ustiju gledali u događaj. Pab "Feniks" se nalazi u Stokvelu, u južnom Londonu.

- Preslatka devojčica je uletela sa mamom u pab jer joj je bio potreban pab - rekla je Megi Mekinli novinarima.

Kejt i Šarlot su se zadržale 10 minuta

Kejt Midlton i princeza Šarlot su se zadržale u pabu "Feniks" oko 10 minuta.

- Izgledale su potpuno normalno, kao svi obični ljudi, kao sve majke sa ćerkama, Svima je bilo drago što su svratile u naš toalet - rekla je Megi.

Pročitajte još: Pripremite dva jesenja komada garderobe: Ko bi rekao da će se nositi danju? (FOTO)

Princeza Šarlot je nosila plavu suknjicu i belu košuljicu. Barmenka je zamolila goste da ne slikaju Kejt Midlton sa ćerkom.

Pročitajte još: Razvodi se NAJTUŽNIJA princeza? Obrijala je glavu i obukla farmerke

Princeza Šarlot je srednja ćerka i prava je medijska zvezda, jer uvek zna šta treba da uradi da bi privukla pažnju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas