Da li je PREPOZNAJETE? Danas je MALA OD SKANDALA, pevačica koju nijedan muškarac više nikada ne sme prevariti, u suprotnom... (FOTO)

Kristina Malešević

11. 12. 2021. 000000 19:00

Foto: InstagramScreenShot/ljupkastevic

Popularna pevačica, danas vlasnica brojnih pop hitova koja je karijeru započela sa duetskom pesmom sa slavnim američkim reperom Snup Dogom, odrasla je u Kostolcu, odakle se vinula do zvezda. Reč je o LJupki Stević, velkikom zvezdom koja se u centru medijskih izveštavanja prošle godine našla zbog skandala sa svojim emotivnim partnerom, kome je zbog sumnje na prevaru, potpuno razlupala skupocene automobile.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Snimci na kojima je pevačica lomila i lupala automobile generala Dragiše Simića obišli su sve društvene mreže, a nakon toga je dobila prekršajnu prijavu i zabranu prilaska u trajanju od 30 dana.

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

LJupka je teško podnela raskid veze od 10 godina, ali je ubrzo odlučila da "stane na noge" i ponosno nastavi kroz život. Prilikom nekoliko gostovanja u televizijskim emisijama, LJupka Stević je stala iza svojih dela, ali i jasno stavila do znanja da se muškarci sa njom ne mogu igrati.

Pročitajte još: Ove biljke povećavaju KISEONIK U SPAVAĆOJ SOBI: Izbacite toksine

Inače, zanimljivo je da je samo nekoliko godina pre ovog skandala LJupka Stević izdala pesmu pod nazivom "Delo", u kojoj stihovi govore "...zbog tebe bih priznala delo", a koja je novi krug vrtoglavog uspeha dostigla baš u jeku skandala.

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU