Oglas
· · Komentari: 0
ISHRANA

DIJETE POZNATIH: Da li znate koja svetska zvezda udiše ulje od grejfruta, a koja jede kockice od leda?

Dijete poznatih često su glavne teme u medijima, a njihov besprekorni izgled, uzor je mnogim običnim ljudima

1623073574_jennifer.jpg
Foto: YouTube printscreen /jennifer lopez
Oglas

Svetske zvezde putem medija, često promovišu svoj fizički izgled, pa naizgled obični ljudi, vole da primene metode njihove ishrane.

Pročitajte još: Kada želi, ovako ona RAZBIJE sa stajlingom! Rada Manojlović kakvu do sada niste videli (FOTO)

Ipak, da nije sve tako sjajno kao što izgeda, govori i to da su poznate ličnosti spremne bukvalno na sve, kako bi svoju liniju dovele do savršenstva.

Renee Zellweger dijeta sa kockicama leda

Kako je za potrebe uloge Dridžit Džons morala jako da se ugoji, ova priznata i nagrađivanja glumica svoje kilograme je odlučila da ukloni rigoroznom dijetom, koja podrazumeva samo konzumiranje kockica leda.  Ovom dijetom, potpunog odricanja od hrane, glumica je skinula sav višak kilograma.

Fergie  – jabukovo sirće

Iako nema neki rigornozni plan ishrane kao ostatak zvezda, pevačica smatra da je za njenu vitku linuju zslužno jabukovo sirće koje uzima dve kašike dnevno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie)

Jeniffer Loper – ulje od grejfruta

Studije su pokazale da ulje od grefruta sadrži arome koje mogu da redukuju apetit. Jennifer Lopez jedna je od slavnih osoba koja uvek ima ulje grejfruta u svojoj torbici. Izvori tvrde da ga Jeniffer "udiše" tri puta dnevno po 15minuta,  kako bi suzbila apetit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Michelle Pfeiffer – dijeta disanja

Ova vrlo opasna dijeta praktikuje se kao deo kulta čiji korisnici veruje da kroz proces meditacije čovek može da živi samo od vazduha i sunca. Michelle Pfeiffer je priznala da je bila deo ovog kulta na početku svoje karijere i da je primenjivala ovu metodu dijete koja zagovara disanje i sunce umesto hrane.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas