Posle fotografija punih emocija, isplivali ŠOKANTNI SNIMCI: Ben AFLEK i Dženifer u žučnoj raspravi na sred ulice (FOTO)

Kristina Malešević

12. 12. 2021. 000000 16:00

Foto: Shutterstock

Dženifer Garner i Ben Aflek su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, ali bio je dovoljan jedan događaj da bivši supružnici budu javno uhvaćeni u žustroj raspravi. Naime, po svemu sudeći bio je to roditeljski sastanak, neposredno pre preuzimanja dece između bivših supružnika.

Pročitajte još: Ne dozvolite da vam NOVE CIPELE UPROPASTE DAN: Jednostavan trik kako da najbrže RAZGAZITE obuću i sprečite nastanak ŽULJEVA

Iako ne treba da iznenađuje  kada roditelji nisu najbolje raspoloženi nakon razgovora u školi, ali ovaj put Ben Aflek je privukao veliku pažnju svojim vidno uznemirenim ponašanjem.

U međuvremenu, Dženifer Garner je delovala mnogo smirenije od svog bivšeg supružnika tokom ćaskanja i čak se u nekim slučajevima nasmešila, signalizirajući da ona nije meta njegovog gneva.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Inače, Ben Aflek i Dženifer Garner, koji su bili u braku od 2005. do 2018. godine, poznati su po veoma pozitivnom zajedničkom roditeljstvu. Iako je Aflek slavno nastavio sa svojom bivšom verenicom koja je postala devojka Dženifer Lopez, on i Garner se i dalje sastaju zbog svoje dece.

Pročitajte još: Ana Bekuta se oglasila nakon Mrkine smrti: Evo kakvu je odluku donela (FOTO)

Fotografije koje su obišle svet mnoge su neprijatno iznenadile, a da li je ustvari sve onako kako i izgleda procenite sami.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU