Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

"Sve zavisi od ličnih stavova – da li želite uopšte to da uradite"?... Dženifer Lopez odustala od venčanja

Pevačica priznala da se neće udavati

1608908857_dzenifer-lopez.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news
Oglas

Dženifer Lopez i njen verenik Aleks i zvanično su odustali od venčanja, a ove navode, potvrdila je i sama pevačica gostujući u jednoj emisji.

Pročitajte još: Ovo je najomiljenija koleginica Ane Bekute! (FOTO)

DŽenifer je kod Endija Koena, govorila o svojim muzičkim planovima, ali o tome da su ona i Aleks ipak odustali od venčanja koje je trebalo da se održi letos.

- Sve zavisi od ličnih stavova – da li želite uopšte to da uradite? Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Bilo je veoma tužno jer je trebalo da se venčamo u junu u Italiji. Sve smo detaljno isplanirali. Tako smo u martu ili aprilu na sve što se događalo oko nas gledali sa zebnjom. Venčanje se neće dogoditi. Italija je tada bila najgore mesto na svetu, a trebalo je tamo da se venčamo. Tada sam ja rekla: "OK, moramo sve da otkažemo -  rekla je Dženifer i dodala da su okolnosti odložile njihovo venčanje koje su pomerili za kraj godine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Bilo je to veoma razočaravajuće. Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: Želimo li mi to uopšte? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome", rekla je Dženifer i dodala da im je venčanje "još uvek bitno", ali više im nije problem da čekaju i ovom izjavom podgrejala sumnje da između popularnog para ne funkcioniše sve u najboljem redu - zaključila je Dženifer.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas