Oglas
· · Komentari: 0
SIVI TONOVI

JESENJI STIL: Dženifer Lopez i Ben Aflek uparili odeću - izdanje koje može da iskopira svako! (FOTO)

LJubav cveta kod najpoznatijeg para na svetu.

1630141950_Untitled.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ Jennifer Lopez 2021
Oglas

Sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom stvari idu odlično. To se vidi sa svakim novim međusobnim gestom.

Pročitajte još: DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je miljenik žena 90-ih, a onda je NESTAO, sada znamo i zašto! (FOTO/VIDEO)

Sivi tonovi

Najnoviji sladak trenutak je uklapanje odeće. Pre četiri dana, dok su išli u tržni centar u Los Anđelesu, njih dvoje su izgledali relativno jednostavno: Aflek je nosio avijatičarske naočare, crnu košulju i par tamno sivih farmerki.

Lopezova se takođe opredelila za sunčane naočare i izabrala crnu majicu bez rukava i suknju koja prati formu tela sa širokim rubom iz kolekcije Tom Ford za jesen 2020. Uz to je uparila luksuzne Lubuten štikle i Birkin torbu. I, naravno, Dženi je stavila svoje klasične minđuše.

Momci i autfit

Ovo nije kombinacija koja će zaseniti, ali jeste aha faktor to što se njih dvoje oponašaju kada je reč o odeći. Dvojac je prilično usklađen sa njihovim prigušenim koordiniranim izgledom.

Ogledavanje međusobnog stila takođe nije sasvim neuobičajeno. Dženifer je ovu fazu već prolazila sa bivšim. Kada je bila u najvećoj ljubavi sa Alekom Rodrigezom 2017., uklapala se sa njegovom tvidastom, britanski nastrojenim stilom (ili je možda on oponašao nju?). 

Sivi tonovi u kojima su se pojavili, najavljuju dolazak jeseni, pa će mnogi parovi poželeti da ih iskopiraju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas