Kraljičin NEOBIČAN božićni poklon Arčiju zbunjuje fanove, ali MEGAN GA JE TRAŽILA (FOTO)

Jovana Pejinovic

14. 12. 2021. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Princ Hari je otkrio božićni poklon koji je kupila njegovom dvogodišnjem sinu Arčiju prošle godine - i to je bilo upravo ono što je želeo.

Ali neobičan poklon, koji je kraljica naručila i poslala u LA nakon što ga je predložila Megan Markl, ostavio je TV voditelja Džejmsa Kordena potpuno zbunjenog kada je Hari otkrio šta je u pitanju, tokom intervjua za The Late Late Show ranije ove godine. godine.

Megan i Hari vole praktične poklone

Dok je duo krenuo u obilazak grada otvorenim autobusom, Džejms je pitao Harija o očinstvu, njegovom novom životu u Americi i napuštanju kraljevske porodice.

Pročitajte još: IMAJU DOBAR RAZLOG: Veljko i Bogdana rešili da NAPUSTE TITEL, Ceca ih dočekala raširenih ruku (FOTO)

Govoreći o kraljičinom poklonu, rekao je: „Moja baka nas je pitala šta Arči želi za Božić, a Meg je rekla aparat za vafle. Zato nam je poslala aparat za vafle za Arčija, tako da Meg sada za doručak pravi prelepu organsku mešavinu, u aparatu za vafle."

"On to voli. Sada imam vafle za doručak, malo jogurta, malo džema na vrhu. To prava stvar. Bobice, malo meda."

Džejms ga je prekinuo, rekavši: „Ne mogu da zamislim da kraljica naređuje da se aparat za vafle pošalju u Santa Barbaru. Ne mogu da shvatim to.”

Hari odgovara: „Ne znam ni kako da to prokomentarišem. Arči se budi ujutru i bukvalno samo kaže 'vafl'."

Vilijam i Kejt još uvek nisu upoznali Lilibet

Ove godine Hari i Megan će svoj prvi Božić provesti kao četvoročlana porodica nakon što su u junu dočekali ćerku Lilibet.

I pored toga što će verovatno primiti poklone od kraljice, jedan kraljevski stručnjak kaže da Arči i Lilibet takođe mogu da očekuju poklone od ujaka i ujne princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža.

Arči i Lilibet će verovatno provesti prazničnu sezonu u Kaliforniji sa roditeljima, dok će Vilijam i Kejt biti u Sandringemu sa decom Džordžom, Šarlotom i Luisom.

Poslednjih meseci mnogo se govorilo o razdoru između braće Vilijama i Harija, a u intervjuu sa Oprom Vinfri u martu, Hari je tvrdio da je Vilijam "zarobljen" unutar kraljevskog sistema - zbog čega je, kako se kaže, Vilijam pobesneo.

Vilijam i Kejt tek treba da upoznaju svoju nećaku Lilibet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU