· · Komentari: 0

BIVŠE LJUBAVI: Katarina Radivojević volela OVA DVA gospodina, a njihove žene ZNAJU SVI (FOTO)

LJubavni život Katarine Radivojević, godinama je bio u centru pažnje javnosti.

1639072033_966833_katarina-radivojevic_ff.jpg
Foto: Printskrin

Glumica Katarina radivojević važi za pravu lepoticu i jednu od naših najlepših zvezda. Mnogi se pitaju kako to da tako lepa i pametna žena nije imala sreće u ljubavi.

Glumica danas punom parom radi na karijeri, pa tako imamo priliku da je gledamo u "Nečistoj krvi". Za ljubav, kako se čini, ima vremena. A sa kim se glumica zabavljala u prošlosti, pročitajte ispod.

LJubavni krahovi

Da li ste znali da je pre Severine, Igor kojić voleo upravo Katarinu? Upravo nakon kraha njihove ljubavi, Igor je stao na "ludi" kamen sa poznatom hrvatskom pevačicom.

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga ima dete.

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

Pročitajte još: Sećamo ga se kao Popare: Čuveni glumac UMRO OGORČEN, na sahranu mu došlo samo dvoje kolega

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina — rekla je Katarina za Hello, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju "Viktorija".

Vidoje se naime zabavljao sa tada veoma popularnom Katarinom, a onda je usledio krah ljubavi. Nedugo zatim, Vidoje je na ruku lepe Nikoline Pišek stavio verenički prsten.

Vidoje i Nikolina venčali su se u Monte Karlu, a intimna svadba koštala je oko pola miliona evra, a kao kruna ljubavi nešto kasnije rodila se ćerkica Una.

Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.