· · Komentari: 0
PRAVA KERI

Pogledajte KAKO IZGLEDA 28 godina mlađa žena koja je uspela da smiri čuvenog ZVERKU (FOTO)

Čuveni glumac Kris Not pomešao seriju i realnost.

1639122720_pjimage--67-.jpg
Foto: Profimedia

Glumac Kris Not (67) koji u seriji "Seks i grad" glumi Zverku, u privatnom životu nije mnogo odmakao od čuvene uloge. Naime, poznati glumac je godinama bio zakleti neženja.

U realnosti, Keri je Tara

Godinama je menjao partnerke, ali nijedna veza nije uspela da opstane, a sve se promenilo kada je upornao Taru Vilson (39) dok je držao bar u NJujorku. Lepa baristikinja odmah mu je zapala za oko i veoma brzo počeli su da se zabavljaju, a 10 godina kasnije. odnosno 2012, da budemo precizniji, venčali su se na tajnoj ceremoniji.

Pročitajte još: BIVŠE LJUBAVI: Katarina Radivojević volela OVA DVA gospodina, a njihove žene ZNAJU SVI (FOTO)

Tri godine ranije dobili su prvog sina Oriona, a 2020. usledila je još jedna prinova, sin Kits.

Važe za par koji ćete retko videti zajedno u javnosti, jer svoju privatnost veoma čuvaju, a sada su nakon dužeg vremena "uhvaćeni" na nekoj svečanosti. Povod je bila premijera nastavka serije"Sex and the City: And Just like that...", gde su raspoloženo i uz osmeh pozirali mnogobrojnim fotografima.

Lepa Tara koja inače ima filipnsku, afričku i američku krv blistala je u svilenoj kratkoj haljini, jarko narandžaste boje i srebrnim sandalama, a sve je zaokružila romantičnim lokanama i šminkom u nude boji, dok je Zverka za ovu priliku odabrao teget odelo.

Foto: profimedia

Zanimljivo je da je par u jednom od ranijih intervjua priznao da su se na početku mnogo svađali, raskidali i mirili se. Sada je to sve iza njih, te uživaju u mirnom i skladnom životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.