"ZAVOJ" HALJINE PONOVO U MODI: Čine čuda za vašu figuru, izgledaćete besprekorno! (FOTO)

Jovana Pejinovic

15. 12. 2021. 000000 12:30

Foto: Profimedia

Od farmerki niskog struka, preko motiva leptira do naočara bez okvira, rane 2000-ih su ponovo zapale za oko modnim stručnjacima.

Sve se vraća

Moda je ciklična, pa je bilo samo pitanje vremena kada će se pomenuti stilovi uskoro vratiti. Ali ne vraćaju se samo rani trendovi 2000-ih. Sledeće? Čini se da su polarizirajući trendovi kasnih 2000-ih na ivici ponovnog bujanja (da, ovo je zaista era helanki, peplum bluza i ogrlica), počevši od "zavoj" haljine.

Pročitajte još: NAJIZAZOVNIJE IZDANJE DO SAD: "Sine Jelena, sad će ove ”poštenjačine” da opale paljbu po tebi" (FOTO/VIDEO)

Loading...

Sećate se "zavoj" haljine?

"Zavoj" haljina se malo razlikuje od svoje rođake, bodycon haljine, po tome što ima panele koji podsećaju na zavoje. Haljina je, kako istorijski tako i trenutno, postala najpoznatija po modelima koje je osmislila francuska kuća Hervé Léger.

Loading...

Supermodeli poput Sindi Kraford i Naomi Kembel nosili su ove izglede koji su grlili telo 90-ih, ali pravi vrhunac ovog modela haljine dolazi negde između 2007. i 2011. godine, gde se može jednostavno baciti pogled na bilo koji događaj na crvenom tepihu i bezbedno se kladiti da će se negde pojaviti Hervé Léger model.

Loading...

Ovu haljinu su obožavale Kim Kardašijan, Viktorija Bekam, Lindzi Lohan i Rijana.

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU