· · Komentari: 0
HOLIVUD

Izazovna PAUKOVA MREŽA: Mlada glumica se pojavila u HALJINI koja je pravo MODNO REMEK-DELO (FOTO)

Glumica Zendeja za svaki crveni tepih priredi modni spektakl.

1639497556_profimedia-0647927558.jpg
Foto: Profimedia

Film "Spajdermen: Put bez povratka" svečano je prikazan prethodne večeri u Los Anđelesu.

Crvenim tepihom prošetali su glumci ovog ostvarenja, a među njima bila je i mlada glumica Zendeja Kolman, koja ima samo 25 godina, ali i te kako smisla za modu.

Pročitajte još: Pogrešne cipele su upropastile PREDIVNU HALJINU: Modni promašaj Demi Mur o kojem pričaju SVI (FOTO)

Zendeja je nedavno od strane Saveta modnih dizajnera Amerike proglašena "modnom ikonom", i najmlađa je u istoriji kojoj je to pošlo za rukom.

U skladu sa tematikom filma, mlada glumica došla je na premijeru u "paukovoj mreži" - haljini u "nude" nijansi, napravljenoj od laganih materijala, preko koje su bili motivi paukove mreže od crnih cirkona.

Foto: Profimedia

Ono što ovu toaletu čini posebnom jeste model koji prati liniju tela, a pored toga ima i dubok dekolte, kao i šlic sa strane.

Na nogama je imala crne salonke koje su diskretno sijale, a na glavi je nosila neobičnu crnu masku sa mrežicom nalik onoj koju nosi Spajdermen. Glumica je masku skinula kada je pozirala ispred kamera i foto-reportera.

Foto: Profimedia

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.