JEZIV PRIZOR: Okitili jelku pa doživeli neprijatno iznenađenje - Evo kakva opasnost je vrebala sa nje (FOTO/VIDEO)

Jelena Blažić

16. 12. 2021. 000000 11:00

Foto: Screenshot Youtube/SWNS

Kićenje novogodišnje jelke jedno je od najlepših porodičnih dešavanja- Iako predstavlja posebno uzbuđenje, porodici Vajld, moglo je da se pretvori u pravu noćnu moru.

Pročitajte još: Pripazite na "KVRGE VELIČINE ORAHA" na jelkama, jer mogu da NAPRAVE HAOS u domu (FOTO)

Bračni par na svojoj jelki primetili su slučajno jednu od najotrovnijih afričkih zmija. Odmah su pozvali stručnjake, kako bi im pomogli da je skinu sa jelke i izbace iz kuće.

Najotrovnija afrička zmija

Rob i Marsela, samo nekoliko sati nakon što su okitili jelku, primetili su da njihove mačke nepomično stoje ispred nje i gledaju u nešto. Robova supruga pomislila je da su nanjušile miša, ali kada su shvatila da je u pitanju zmija, pretnula je od straha.

Rob je odmah guglao o kakvoj zmiji može da se radi i pročitao da je u pitanju jedna od najotrovnijih afričkih zmija. NJen otrov izaziva krvarenje i samo jedan mali ugriz može biti smrtonosan. 

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: "FOTOAPARAT" ili "FOTO-APARAT", znate li kako je ispravno?

U pitanju je bila ženka duga 1.5 metara, a stručnjak za zmije ugvatio je posebnim kleštima. Zmija je puštena u divljinu narednog dana, stručnjak Hajns misli da je u kuću ušla u potrazi za vodom i hranom, pa se na drvo sklonila kada je uočila kretanje mačaka i ljudi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU