Oglas
· · Komentari: 0
OTMENO

JELKA BEZ IJEDNOG UKRASA: Novogodišnja dekoracija Seke Aleksić je potpuno NEOČEKIVANA, ali i MODERNA (FOTO/VIDEO)

Minimalizam, svedenost i neutralni tonovi dominiraju Sekinim domom.

1639564715_pjimage--2-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/seka_aleksic
Oglas

Pevačica Seka Aleksić važi za jednu od javnih ličnosti koja uvek za praznike napravi spektakl, kada je u pitanju dekoracija doma.

Ona je obično prva među koleginicama koja okiti celu kuću i jelku kad dođe zima. Međutim, ovoga puta Seku su neke koleginice "pretekle", ali nakon objavljenih slika novogodišnje dekoracije u svom domu, jasno je zbog čega Aleksićeva nije želela da žuri.

Pročitajte još: EKSPLOZIJA GLAMURA: Jelena Karleuša napravila pravu ŠUMSKU BAJKU u domu sa novogodišnjom dekoracijom (FOTO/VIDEO)

Ovoga puta Seka je odlučila da isprati trendove kada je kićenje jelke u pitanju. Odlučila je da ne preteruje, što je pomalo neverovatno, pa u njenom domu ove godine neće biti Deda Mraza koji visi sa prozora, kao ni plišanih medvedića, niti svetlucavih i upadljivih ukrasa.

Glamur i sjaj prethodnih godina zamenio je svedeni, diskretni i minimalistički stil.

Glavni ukrac je pampas, kojim je okićena jelka, kao i ostali delovi pevačicinog doma. Jelka pored pampasa ima i diskretne lampice u zlatnoj boji, i oko nje su raspoređeni pokloni u smeđim kutijama. Umesto Deda Mraza, pred jelke je velika žirafa.

Ulaz od kuće takođe krasi pampas, kao i patuljci u zemljanim tonovima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas