Oglas
· · Komentari: 0
GODINA VODENOG ZMAJA

Da 2022. godina bude PUNA BLAGOSTANJA: Evo kako da okitite novogodišnju jelku po FENG SHUI-ju

Kićenje novogodišnje jelke po feng shui-ju priziva pozitivnu energiju u vaš dom.

1638352873_shutterstock_170405213.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prema kineskom horoskopu, zaštitnik 2022. godine je Vodeni Tigar. Na početku nove godine, trebalo bi privući njegovu pažnju zarad dobrobiti i sreće, a to možemo uraditi odabirom ukrasa za kićenje novogodišnje jelke prema feng shui-ju!

Boja ukrasa je važna

Pripreme za novogodišnje praznike uveliko su počele. Feng shui stručnjaci predlažu da naučite kako da ukrasite svoj dom kako biste privukli sreću, blagostanje i pažnju novog pokrovitelja, Vodenog tigra. On će prema kineskom horoskopu vladati tokom 2022. godine.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: 7 sobnih biljaka koje PRIVLAČE LJUBAV I SREĆU: Da bi radilo, OVO DRVCE treba da upletete nekoliko puta!

Prilikom kićenja jelke, trebalo bi birati ukrase u prirodnim bojama- to su tirkizna, plava, braon, boja peska, crna. Samim tim trebalo bi izbegavati blistave i sjajne boje za koje se veruje da bi mogle da uplaše Tigra i samim tim oteraju sreću i bogatstvo. To su crvene, ljubičaste i sve fluoroscentne nijanse.

Prirodna jelka

Privlačenju sreće neće pomoći samo odgovarajući odabir boja, već i stil dekorisanja doma. Tokom 2022. godine sve će biti u ekološkom maniru, stoga izbacite sve veštačko i umesto toga iskoristite ono što dolazi iz prirode- tkanine od pamuka, vune i lana, sobno bilje, predmete od keramike i gline, drvo…

Unesite prirodu u dom- ukrasite ga granama mirisnog četinara, šišarkama i bobicama. Neka sve bude u skladu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas