Da li biste vi popili ovu mešavinu? Evo šta se dogodi kada LIMUN sipate u KAFU (VIDEO)

Jelena Blažić

02. 01. 2022. 000000 09:20

Foto: Pixabay

Iako se kafa obično pije sa šećerom ili mlekom, pojedini ljudi došli su na ideju da naprave napitak za mršavljenje, pa su u omiljeni jutarnji napitak sipali limun.

Pročitajte još: Da li i vi sipate ulje u sudoperu? Zbog čega je ovo velika greška i šta bi moglo da bude idealno rešenje?

Grupa na Tik Toku, odlučila je da isproba ovaj eksperiment pa su limunov sok sipali u kafu, jer prema saznanjima, ova kombinacija je odlična za skidanje kilograma.

 

@aliciabella123 #lemmonchallenge #lemonchallenge #lemoncoffee #weightlossjourney #weightlossprogress #weightlosscheck #weightlosstips #weightlosstransformation #weigh ♬ Beggin' - Måneskin

Video snimci prikupili su veliku pažnju, a njihove grimase pokazale su da i nije baš prijatno ispijati kafu u ovoj kombinaciji, ali da ukoliko pokaže rezultate, trud će se isplatiti.

 

@spanxx LEMON COFFEE BENEFITS #lemoncoffee #weightloss #coffeeslimming #fyp #trivia #spanxx #spanxxnatics ♬ Trending upbeat corporate sound ♪ - 3KTrack

- Kad sam prvi put čula za kafu sa limunom pomislila sam mora da je to groznog ukusa -  rekla je doktorka za metaboličko zdravlje, prof. medicine dr Aleksandra Soua i objasnila da u medicini nema nikakvih dokaza da ova dva sastojka daju rezultate kod mršavljenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU