I Kejt Midlton je DUPLIKAT! Evo koje odevne komade vojvotkinja nije skidala tokom 2021. godine (FOTO)

Kristina Malešević

30. 12. 2021. 000000 16:30

Foto: Profimedia

Ako ste nekada pomislile da je ponavljanje iste kombinacije na neke svečanosti nedopustivo, budite svesne da ni dame sa dvorova nisu neko ko ne ponavlja odevne kombinacije, pa niko ni vama neće zameriti. Istina je, čak ni dame sa uticajnog britanskog dvora nisu neko ko ne nosi iste odevne kombinacije.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Donosimo vam seriju istih odevnih komada koje je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton ponovila u 2021. godini. Ova "duplikat" izdanja uvek izazivaju pažnju britanskih, ali i svetskih medija koji u stopu prate članove kraljevske porodice.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Ipak, ovog puta dobila je pozitivne kritike i mediji su je pohvalili da je savladala veštinu kombinovanja istih komada, pa je tako tokom 2021. godine nosila i haljine koje su stare čak 10 godina.

Takođe, vojvotkinja je  ove godine dva puta obukla kaput od brenda Massimo Dutti i to tri puta, ali i tanku bluzu sa tufnicama.

Koji od ponovljenih modnih kombinacija vojvotkinje Kejt Midlton 2021. godine bio vam je omiljen?

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU