Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Bliži se platinasti jubilej kraljice Elizabete: Da li će i princ Hari i Megan Markl dobiti medalju?

Da li kraljica Elizabeta odati počast medaljom Megan i Harriju za njen platinasti jubilej?

1632938592_00beff6e0e3ea2b3960997936a79060dda5b0852.jpg
Foto: Epa
Oglas

Britanska monarhija je pretrpela mnogo toga od od odluke princa Harija i Megan Markl da se povuku sa svojih kraljevskih dužnosti i "bombastičnog" intervjua kod Opre u martu ove godine. Međutim, uprkos navodima o stalnom raskolu između starijih članova kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa, kraljica navodno planira da princu Hariju i Megan dodeli posebnu medalju od tokom platinastog jubileja kada će obeležiti sedam decenija na prestolu, prenosi The List.

Bakingemska palata je u prošlosti isticala da su medalje sa prethodnih proslava jubileja dodeljivane starijim članovima kraljevske porodice zbog njihovog služenja naciji. Međutim, ovog puta se specijalne jubilarne medalje uručuju mnogim drugim članovima porodice, uključujući Kamilu, vojvotkinju od Kornvola, Kejt Midlton, vojvotkinju od Kembridža, Sofi, groficu od Veseksa, Zaru, princezu Beatris i druge.

Pročitajte još: Kejt Midlton se pojavila u haljini od koje ZASTAJE DAH! Poznata dizajnerka kreirala NEVEROVATAN model zbog kog su SVI GLEDALI u vojvotkinju! (FOTO)

Zanimljvo je da kraljica sama kupuje medalje za članove svoje porodice. Naime, princ Hari je od svoje bake kraljice Elizabete dobio dve posebne jubilarne medalje, jednu za njen zlatni jubilej 2002. godine, a drugu za dijamantski jubilej monarha 2012. godine.

Planira se velika proslava jubileja sledeće godine, a kraljica će u petak, 1. oktobra, započeti proslavu, uz specijalnu sadnju drveća zajedno sa svojim sinom i prestolonaslednikom, princom Čarlsom.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas