Evo kako su POZNATI dočekali Badnje veče: Seka raspametila dekoracijom, kod Dragane Mirković skromno u hrišćanskom duhu (FOTO)

Kristina Malešević

06. 01. 2022. 000000 17:30

Foto: Ataimages

Božićni praznici su najradosniji hrišćanski praznici koji se slave u porodičnom krugu. Pravoslavni vernici širom sveta večeras slave Badnje veče, a ono se tradicionalno obeležava i u domovima naših slavnih ličnosti. 

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Popularna folk pevačica Seka Aleksić važi za porodičnu ženu, izuzetno pobožnu koja posebnu pažnju poklanja hrišćanskim praznicima. U njenom domu tradicionalno očekuju se odlična dekoracija i kuća puna najbližih članova porodice. Za Badnje veče posebna dekoracija pripremljena je za trpezu, pa se na stolu našla ekstravagantna zimzelena grana sa brojnim ukrasima.

Kod najveće zvezde na ovim prostorima, pevačice Dragane Mirković Badnje veče će se proslaviti u duhu hrišćanske vere sa simbolima ovog praznika.


Foto: InstagramScreenShot/dragana_mirkovic

Kada je reč o Badnjoj večeri u domu porodice Živojinović, po svemu sudeći ono će proteći u krugu najbliže porodice, ali i najbližih prijatelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića, koji su kompletan porodični dom prilagodili božićnim praznicima.


Foto: InstagramScreenShot/lepabrenaa

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU