· · Komentari: 0
nekada

Danas je gledamo u ulozi Ade Kanački: Milica Milša objavila fotografiju iz mladosti, važila je za POJAM LEPOTE (FOTO)

Milica Milša, bila je jedna od najuspešnijih manekenki SFRJ, a onda se iapk vratila glumi.

1639121620_e21e5cf0321fcf5f545f8a59eb2e3b3b13073e9a.jpg
Foto: Instagram/ printscreen/ Milica Milša

Milica Isaković prvi put se na filmu pojavila sa samo 10 godina.

NJene uloge pamtimo iz legendarnih serija, "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago"... Sada je gledamo u ulozi odvažne Ade Kanački u seriji "Igra sudbine".

Milica je nedavno objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram kojom nas je podsetila na neka prošla vremena i svoju mladost, glumica je važila za jednu od najlepših kada se pojavila na javnoj sceni, a to je svakako ostala i do danas.

"Definicija prirodne lepote", "Najlepša žena", "Dama", samo su neki u nizu predivnih komentara upućenih glumici.

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.