Skandalozna svađa CECE i MILIJA: "Ceo život sam ti ispravljao falševe"

Kristina Malešević

30. 01. 2022. 000000 17:30

Foto: Ataimages

Sinošnju emisiju "Zvezde Granda" obeležila je još jedna u nizu prepirki članova žirija, a povod je bio duel takmičarke iz tima Đorđa Davida i takmičarke iz Cecinog tima. Iako je Cecina takmičarka prošla dalje u takmičnje, ovo je bio razlog da zasevaju varnice između Cece i Milija.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Naiem, samo Aleksandar Milić Mili nije dao glas nijednoj devojci, pa ga je Ceca Ražnatović odmah napala.

- Sram te bilo! Ti si bre gluv i sujetan! Ovakav glas da ne dobije šesticu. Da te bude sram, štetiš ovom detetu zbog ogromnog ega i bolesne sujete - vikala je Ceca.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

- Sujete prema kome? Ja nemam sujetu. Cela prva pesma je bila u falšu. Ja sam tebi bre ceo život ispravljao falševe. Ja sam ti producirao pevanje, valjda ja čujem. Ne bih nikad oštetio kandidata. To nema veze sa tim ko je mentor. Ja sam tvom kandidatu prošlom zasluženo dao šesti glas, a ti prestani da galamiš jer galama nije argument - branio se Mili.

Saša Popović odlučio je da ih prekine pa je tražio mišljenje i drugoh članova žirija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU