Oglas
· · Komentari: 0
glumica

"Besna sam, a to ne želim..." Šarlot iz "Seks i grad" odgovorila na komentare na račun njenog izgleda

Šarlot, odnosno Kristin Dejvis koja igra lik popularne junakinje, odgovorila je svima koji komentarišu njen izgled.

1639651072_profimedia-0647232531.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nastavak kultne serije "Seks i grad" pod nazivom "I tek tako" je stigao. Junakinje smo ostavili u njihovim 30-ih, a sada im se vraćamo u 50-im i pratimo dalja dešavanja u njihovim životima.

Kritike serije su različite, a jedna od češćih je upućena Šarlot Jork, odnosno glumici Kristin Dejvis (56). Ona ne krije da su je povredili komentari na račun njenog izgleda.

Pročitajte još: Dženifer Lopez ZADIVILA sve prisutne u RASKOŠNOJ plavoj haljini (FOTO)

Kristin ističe da se paparaci trude da je fotografišu u što lošijem izdanju kako bi pokazali koliko se promenila.

- Svi smatraju da mogu komentarišu šta god požele i da pišu kako im se sviđaju ili ne sviđaju naša kosa, naša lica, bilo šta... To je došlo do tolikog intenziteta da sam ostala u šoku. Besna sam, a to ne želim, pa sam prestala da čitam komentare - rekla je Kristin Dejvis u razgovoru za Sunday Times nakon premijere nove sezone serije.

Foto: profimedia

- Znali su svakle nedelje da pišu o mom telu "u obliku kruške", ali to mi tada definitivno nije bio kompliment. Izluđivalo me jer to tad nisam mogla da sprečim, a ni sada nije ništa drugačije. Napravite bolje ako mislite da možete. To je problem sa društvenim mrežama, jer ne znaš ništa o ljudima s druge strane. Oni su tu samo da bacaju bombe koje će te povrediti. I to me ljuti - iskrena je glumica.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas