"Molim vas, ne šaljite mi to direktno..": Glumica moli fanove da ne komentarišu njen fizički izgled (FOTO)

Kristina LJubisavljević

01. 02. 2022. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Ona se zbog fizičkog izgleda često suočava sa negativnim komentarima i koliko god da se sa njima borila bilo ih je još. 

Sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram i poslala jasnu poruku.

- Zdravo! Samo jedna stvar — ako imate mišljenje o mom telu, molim vas, molim vas, ne delite ga sa mnom. Većina je fina i ne pokušava da me uvredi, ali ja sam samo jedno stvarno ljudsko biće i stvarno mi je teško pod težinom hiljada mišljenja o tome kako izgledam, koje mi direktno upućuju svakog dana. Ako imate mišljenje o meni, to je okej, razumem da sam na televiziji i da ljudi nešto misle i pričaju, ali, molim vas, ne šaljite mi to direktno - iskreno je zamolila glumica.

Pročitajte još: Kara Delevinj "MANIFESTUJE" BEBU i kupuje slatku odeću za svoju buduću decu (FOTO)

Ovo nije prvi put da se Nikola Kohlan oglašava istim povodom. Početkom prošle godine imala je "sukob" sa oznatom voditeljkom Amandom Ričards, koja je na Tviteru kometnarisala dodelu Zlatnih globusa i osvrnula se na modno izdanje glumice.

- Debela devojka iz "Bridžertona" nosi crni kardigan na Zlatnim globusima. Jer bez obzira na to koliko ste popularni ili stajliš, ako ste debela devojka uvek ćete razmatrati da nosite crni kardigan, onda odlučiti da nećete, ali na kraju ga ipak poneti jer imate osećaj da morate - napisala je Ričardsova.