Oglas
· · Komentari: 0
PRIZIVA NASLEDNIKE

Kara Delevinj "MANIFESTUJE" BEBU i kupuje slatku odeću za svoju buduću decu (FOTO)

Kara Delevinj je otkrila da ne može da odoli kupovini za svoju buduću decu - i pokušava da "manifestuje" bebu.

1643706971_pjimage---2022-02-01T101556.502.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Manekenka (29) je priznala da jednog dana želi da ima decu, ali njena karijera trenutno ima prioritet. Uprkos tome što ne planira da u skorije vreme dočeka dete, Kara je priznala da je sklona da kupuje divnu odeću i obuću za svoje buduće dete.

U razgovoru za Harper's Bazaar UK, glumica i manekenka je objasnila kako je "manifestovala" decu - pseudonaučnu praksu razmišljanja aspirativnih misli sa nadom da će ih pretvoriti u stvarnost. „Želim da imam bebe“, otkrila je Kara za izdanje. „Ali ne još. Kupujem dečiju odeću svom budućem detetu koje ne postoji."

Ona je dodala: „Cipele za bebe me zaista "rade" – slamaju mi srce. Išla sam u kupovinu... i kupila ove male Air Džordans, koje su ljubičaste i imaju lavu na sebi. Manifestujem...“ U svom novom intervjuu, Kara - koja se identifikuje kao panseksualka - takođe se otvorila i otkrila kakvo je iskustvo imala odrastajući kao lezbijka, navodeći da bi joj pomoglo da je bilo više LGBT uzora u to vreme.

Pročitajte još: VAŽILA JE ZA HOLIVUDSKU LEPOTICU: Bridžet Fonda izgleda NEPREPOZNATLJIVO na novim fotografijama (FOTO)

„Mislim da bih manje mrzela sebe, ne bih se toliko stidela da sam imala nekoga“, rekla je zvezda. „Jedina stvar za koju sam srećna što sam odrasla kao lezbijka i što sam se borila protiv toga i krila se, je to što mi daje toliko vatre i snage da pokušam da olakšam život ljudima na neki način pričajući o tome."

Kara je izlazila sa brojnim poznatim muškarcima i ženama tokom godina - uključujući pevača Vinsenta, Džejk Baga i Mišel Rodrigez. Razgovarajući o svojoj seksualnosti u prošlosti, prelepa manekenka je objasnila kako se način na koji sebe naziva „sve vreme menja“.

Pročitajte još: RIJANA JE TRUDNA: Pevačica objavila velike vesti na interesantan način, ovako se prošetala na minusu (FOTO)

„Način na koji sebe definišem i dalje se stalno menja, da li je panseksualan, biseksualan – ne znam baš“, izjavila je tokom podkasta. „To je kao klatno, ali od skoro se osećam mnogo ugodnije da sam biseksualna nego ranije." Kara je dodala: „Nekako sam osećala da jer mi je nedostajala želja za ženama ili ljubav prema ženama da sam jednostavno otišla u jednom pravcu i sada se to mnogo više menja."

„Osećam se mnogo slobodnije i udobnije mi je u tome jer sam ranije bila kao, ’o, ja sam gej’. To dolazi sa samosramotom.“ Od kada se 2020. razišla sa glumicom Ešli Benson, Karu su povezivali sa brojnim poznatim ličnostima - uključujući Paris Džekson i pevačicu Halsi. Nedavno je bivša manekenka godine izazvala glasine o romansi sa američkom pevačicom Selenom Gomez, zahvaljujući tome što su dve prijateljice uradile iste tetovaže i izgledale prisno na košarkaškoj utakmici u novembru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas