Oglas
· · Komentari: 0
glumica

TRUDNA Aleksandra Tomić o OZBILJNOM zdravstvenom problemu: "Ne bih da od toga pravim nikakav bauk..."

Trudna Aleksandra Tomić sitno broji do porođaja i dana kada će na svet doneti svoje prvo dete. Andrija Milošević ne krije da se ulozi oca veoma raduje i da jedva čeka da i poslednji mesec blagoslovenog stanja prođe.

1643700635_8e4cc360b993ed4e18df02587ec7fb42bb812037.jpg
foto: Ata images
Oglas

‒ Aleksandra je sve herojski podnela. Sve protiče super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro organizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi ‒ kaže kroz osmeh Andrija u gostovanju kod Marije Kilibarde na TV „Prva“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Trudna Aleksandra Tomić otkrila je da je tokom blagoslovenog stanja dobila dijabetes i da mora da vodi računa o ishrani.

Pročitajte još: Ugasio je jedan mladi život: Preminula srpska glumica Dostana Nikolić

‒ Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je, nadam se, privremen. Kažu da je to česta pojava. Ne bih da o tome pravim nikakvog bauka. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji ‒ rekla je glumica. ‒ Tako da moram da vodim malo računa da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaja moram odmah da se vratim u pozorište.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas