VRELE SCENE! Pevačica KAJA raspametila društvene mreže pa pokazala čime raspolaže (FOTO)

Kristina Malešević

05. 02. 2022. 000000 18:00

Foto: Ataimages

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja poslednjih godina živi na relaciji Francuska-Srbija posle raskola braka sa svetski poznatim di-džej muzičarem Džuniorom Džekom. Iako se spekulisalo da je Kaja u emotivnoj vezi sa jednim fudbalerom, pevačica o svom ljubavnom životu ne otkriva mnogo, posebno ne na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Katarina Ostojić Kaja, pored egzotičnih destinacija na kojima živi poslednju deceniju, ima podjednako egzotično i telo o kome posebno vodi računa. Naime, pevačica je posebno posvećena treninzima i zdravoj ishrani, pa shodno tome se može pohvaliti i savršenom linijom.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Ipak. Kaja je ovog puta otišla malo dalje pa je svoje pratioce na društvenim mrežama počastila obnaženom fotografijom, na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju sa zadnjicom u prvom planu, na kojoj bi joj pozavidele i sestre Kardašijan. Fotografija je nastala u jednom letovalištu na zapadnoj obali Francuske.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

- Ko bi rekao da je napolju tri stepena - kratko je prokomentarisala Kaja svoju provokativnu fotografiju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU