Jelena Karleuša otkriva: Tajna NJENE SAVRŠENE KOŽE JE U JEDNOJ STVARI

Magazin Praksa

11. 02. 2022. 000000 10:20

Foto: ATA images

Bez svake sumnje, Jelena gde god se pojavi ostavi snažan utisak. Jedni je obožavaju, drugi kude, ali, priznaćete, mnogi joj zavide na izgledu. Svi se pitamo samo jedno - kako joj uspeva?

Jelena otkriva da je tajna u masaži lica!

Pročitajte još: "Pevači mi duguju pare za stan u Beogradu": Dejan Milićević OTKRIO ko su najveće "CICIJE" na estradi (FOTO)

- Kreme delim na dnevne i noćne, uvek poseduju visok zaštitni faktor i namenjene su za suvu kožu. Svaki put pažljivo očistim lice, a važan je i način na koji se krema nanosi. Masaža lica je moja tajna, a cirkulacija je ključna u borbi protiv starenja i opuštanja kože lica. Nikada u životu nisam bila kod kozmetičara. Sama sam svoj majstor i moj savršen ten je dokaz da znam šta radim. Bez korektora, bronzera i sjaja za usne ne bih mogla da zamislim dan", rekla je Jelena Karleuša u jednom intervjuu za Story.

- Kosa mora da se neguje kao i koža. Pošto je već sedamnaest godina farbam čistim balansom koji uništava vlasi, ona teško može da izgleda zdravo, sjajno i bujno. Plavuše moraju dodatno da se trude jer se na svetloj kosi vidi svako oštećenje. Jednom nedeljno idem kod frizera na tretman gde mi stavljaju pakovanje i specijalnu ampulu za oštećenu kosu. Redovno šišam krajeve i na svakih deset dana farbam dužinu koja izraste. 

Pročitajte još: Nataša Bekvalac IZNENADILA izjavom: "Živim sa Jovanom, koja je moj partner u odgoju dece" (FOTO)

- Kosa je imperativ svake žene i njen najlepši ukras. Ne volim duge nokte, moji su uvek kratki i lepo izmanikirani. Imam dugačke prste, tako da bi dugi nokti delovali neukusno. 

BONUS VIDEO: