Oglas
· · Komentari: 0
lepota i nega

KEJT VINSLET OTKRIVA KAKO DA IZGLEDATE SAVRŠENO I SA 46 GODINA: Potpuno besplatni trikovi koje može da primeni APSOLUTNO SVAKA ŽENA

Kejt Vinslet održava svoje lice i figuru na krajnje prirodan i svima pristupačan način.

1644479055_profimedia-0632914995.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Kejt Vinslet napunila je 46 godina, a njen ten, koža i kosa izgledaju zdravo i negovano. Gumica je jedna od retkih poznatih ličnosti koje biraju prirodne tretmane lepote, a njene navike za vitku figuru i lepu kožu su izuzetno jednostavne i može ih primeniti svaka žena.

"Iskreno, naučila sam da zdravlje dolazi pre nego što posegnem za ogledalom ili bocom proizvoda", rekla je Kejt u jednom intervjuu za britanski Vogue

Dodala je kako se sa godinama menjaju prioriteti, žena ih postaje svesnija i zrelija: "Gledam se u ogledalo sve manje i manje kako starim. U dvadesetim godinama verovatno sam više razmišljala o svom izgledu nego sada, iz prostog razloga što kako starim imam važnije stvari koje me brinu od toga kako izgledam. Moj pristup lepoti ovih dana dolazi iz želje da se osećam srećno i zdravo. Osim toga, znam da se najlepše osećam kada osećam da sam dobra mama, i kada dajem sve od sebe u svom poslu i kada volim svoju porodicu. Ako se prvo brinem o sebi i još bolje mogu da brinem o svima ostalima. I to je nešto što sam mogla da naučim tek sa godinama."

Pročitajte još: Kako SPAVANJE utiče na BORE? Ove položaje bi trebalo izbegavati

Kako je navela, Kejt Vinselt skoro nikad ne suši kosu fenom jer nema vremena, a od kozmetike za negu kože kombinuje dva seruma sa vitaminom E. "Dakle, moj glavni savet bi bila voda. Voda, voda, voda. Održavajte telo hidriranim i koža će to ceniti" - objasnila je.

Za negu kože tela glumica je objasnila da uglavnom koristi prirodna ulja, kako bi izbgla previše hemijskih proizvoda na koži. "San i zdravlje igraju veliku ulogu u svežem izgledu. Ako sam preumorna ili pod stresom, nikakva šminka i kosa ne mogu prikriti uticaj toga na nečije lice."

Od šminke Kejt Vinslet najčešće stavlja tanke slojeve pudera, malo maskare i uvija trepavice. Kako je navela, ima izuzetno jednostavnu i brzu rutinu svakodnevnog šminkanja.

Pročitajte još: Prirodan tretman LICA: Stvar koju svi IMAMO U KUĆI rešava mnoge probleme sa kožom

Glumica je istakla da uživa u vežbanju, "ali ne fanatično". NJene omiljene aktivnosti su prednosti su power joga, barre kardio (trening koji kombinuje baletske pokrete, vežbe snage iz pilatesa i dobro istezanje tela) i šetnja psa.

                     Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas