Oglas
· · Komentari: 0
PONOVO PAKUJU KOFERE

VELJKO I BOGDANA SE SELE IZ CECINE VILE: Evo zbog čega su doneli ovu naglu odluku (FOTO)

Novi planovi mlade porodice.

1644503030_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/veljkoraznatovicfan10
Oglas

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana nedavno su se iz Titela preselili u porodičnu vilu u LJutice Bogdana, a sada je došlo do novog obrta.

Nakon rođenja sina Željka, Bogdana i Veljko su odlučili da žive u Titelu, u Bogdaninoj kući koju je nasledila od roditelja. Taj život im je prijao, sklonili su se od javnosti i uživali u odrastanju sina. Međutim, krajem prošle godine vratili su se u Beograd. Veljko je potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a Željko bi uskoro trebalo da pođe u vrtić, tako da je par odlučio da je trenutak da se vrate pod okrilje Cecinog doma.

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci. Ceca je bila oduševljena što njen unuk trčkara po kući i svuda se čuje smeh jer je porodica ponovo na okupu. Međutim, odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića ponovo ju je iznenadila.

Pročitajte još: TADA JE DELOVALO BEZAZLENO: Evo šta se događalo u LJutice Bogdana nekoliko dana pre Cecinog putovanja (FOTO)

"NJima je sa Cecom super, imaju pomoć i oko Željka, slažu se super, ali Veljko i Bogdana ipak žele svoj mir. Iako je vila velika i oni za sebe imaju ceo sprat, rešili su da kupe stan i žive potpuno samostalno. Ceci je veoma žao, posebno zbog unuka, sa kojim obožava da provodi vreme, ali ih razume i dala im je podršku", otkriva izvor za "Star".

"Oni ne žure sa kupovinom stana, već prate i pažljivo biraju mesto. Bogdani je jako bitno da imaju blizu neki park i da je malo mirnije zbog deteta", zaključuje izvor, dodavši da im je Anastasija svesrdno preporučila kompleks na Dorćolu u kome su ona i Đole nedavno kupili stan i otpočeli zajednički život.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas