Vežba za TRBUŠNJAKE kojom ćete ostvariti željene rezultate za kratko vreme (VIDEO)

Jelena Blažić

16. 02. 2022. 000000 14:00

Foto: Pixabay

Koliko god bile teške i naporne, ne mogu sve vežbe da vam donesu brz i moćan rezultat. Zato, ako ste među onima koji žele da na brzinu sagore kalorije sa stomaka, na pravom ste mestu.

Pročitajte još: PROBLEMI SA STOMAKOM i CREVIMA: Čajevi od ovog BILJA će vam biti NAJBOLJI SAVEZNICI u njihovom rešavanju

U pitanju je jedna od najjačih vežbi koje postoje – plank, odnosno izdržaj, koja i u klasičnom izvođenju zateže celo telo, ali u ovoj varijanti, učiniće čudo za vaš stomak. Sve što treba da uradite jeste da se pomerate iz klasične plank pozicije tako da prstima ruku dotaknete stopala, a zatim se vratite u početni položaj. Ponovite 5 puta sa svakom rukom, a zatim pomerate svaku ruku malo ka gore i vraćajte u početni položaj. Takođe po 5 puta.

Treći deo vežbe jeste da levom rukom dodirnete desno rame i obrnuto, desnom dodirujte levo rame, takođe po 5 izvođenja za svaku stranu. Svaka od ovih varijacija plank vežbe treba da traje 20 sekundi, što ukupno čini jedan minut vežbe koja će od vaših trbušnjaka napraviti čelik.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU