"OVO DEFINITIVNO NISU ISTE STVARI": Karleuša isprozivala Cecu za crvenu haljinu i beretku (FOTO)

Jovana Pejinovic

23. 02. 2022. 000000 11:00

Foto: ATA

Da pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca nisu u dobrim odnosima, već i ptičice na grani znaju. Svoj spor vode i na sudu, a svako novo suđenje sa sobom donosi i upoređivanje stajlinga.

Uvek se postavlja pitanje koja se bolje obukla, a jedan portal je odličio da napravi i naketu na ovu temu. Međutim, pevačica Jelena Karleuša nije bila oduševljena ovim poređenjem.

Ona je na svom Instagram profilu podelila stori sa fotografijom na kojoj se upoređuju dva stajlinga, Cece i Karleuše, u jarko crvenim haljinama i beretkama uz naslov: "Glasajte kojoj bolje stoji, Ceci ili Jeci! Zaobilaze se, ali vole iste stvari."

Kao svoj komentar, pevačica je napisala: "Ovo definitivno nisu iste stvari."

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Na ovaj način Karleuša je jasno stavila do znanja da smatra da Ceca ne može da se poredi sa njom kada je moda u pitanju.

Pročitajte još: Jelena Karleuša elegantna i sofisticirana: Napravila sklop prolećnih trendova koje SVAKA ŽENA MOŽE DA PONESE (FOTO)

Zanimljivo je da postoji još jedna slična modna kombinacija na relaciji Karleuša-Ražnatović. Naime, prilikom gostovanja u emisiji Anastasija je "ukrala" Cecine neobične helanke i izazvala oduševljenje publike i fanova.

 

Ako bolje pogledate, sličan model je nosila i Karleuša, ali u njenom, izazovnom maniru.

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar
 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU