Oglas
· · Komentari: 0

Simpatična glumica u PETOJ DECENIJI izgleda besprekorno - otkrila TAJNU DIJETE koja ju je dovela u najbolju formu (FOTO)

Zvezda serije "EastEnders" i filma "Love Actually" u 45. godini izgleda bolje nego ikad

1645433136_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/martinemccutcheon
Oglas

Martin MekKačn ima mnogo toga da proslavi u 2022. godini. Pored 10 godina braka sa 37-godišnjim pevačem Džekom Mekmanusom, poznata glumica je započela manekensku karijeru nakon što je potpisala ugovor sa prestižnom agencijom za modele Elite.

I možemo da vidimo zašto – pogled na Instagram stranicu 45-godišnje Martin potvrđuje da ona praktično blista.

Pročitajte još: "NIĐE VEZE": Nina Janković prošetala u SMELOJ KOMBINACIJI - promašaj ili pogodak? (FOTO)

Tokom protekle decenije, Martin je patila od brojnih skrivenih bolesti sa kojima se bilo teško nositi, uključujući sindrom hroničnog umora, fibromialgiju i lajmsku bolest, ali pronašla je načine da upravlja svojim zdravljem, što joj je dalo energiju da juri i svoje snove i svoju sedmogodišnju „čudotvornu bebu“ Raferti, koja je začeta uprkos problemima sa plodnošću.

„Mislim da je potrebno mnogo vremena da shvatite šta je vaš sopstveni recept“, kaže ona za magazin Love Sundai.

„Trebalo mi je toliko vremena da pregledam sve stvari koje postoje i samo uradim ono što radi za mene. Znači, nije tako jednostavno kao samo odlazak na ludu dijetu. Samo osećam da je zaista važno podstaći žene da budu najbolja verzija sebe."

Martin kaže da ne sledi određenu dijetu da bi ostala zdrava, ali ima jednostavan trik da ostane u formi.

„Pravilo 80/20 je ono što radi za mene“, rekla je ona.

„U 80% svoje nedelje, uglavnom ću jesti samo zdrave proteine, povrće i voće, organske sokove i sokove od povrća i namaz. A onda ću se počastiti poslasticama 20% vremena – uzeću parče pice, čokolade ili torte da proslavim rođendan prijatelja. Uradiću to jer znam da sam većinu nedelje činila dobre stvari za svoje srce."

Martin takođe ide u šetnju od 40 minuta svakog dana radi vežbanja.

„Šetam sa svojim psima svaki dan – to je dobro za moju glavu i zdravlje“, rekla je.

„Onda ću ići pravo u šumu. Kada smo živeli u Londonu, hodala sam do parkova ili išla na traku za trčanje u teretani, ali nije bilo tako zadovoljavajuće kao sada. Sada živimo na selu, imam mnogo lepšeg prostora oko sebe, gde imam vremena da dišem. Volim da šetam oko 40 minuta."

Martin pati od fibromialgije, stanja koje uzrokuje rasprostranjen bol i ekstremni umor i koriste hladne tuševe da pomogne u borbi protiv stanja.

"Nije svaki dan, ali imam jedan kada mogu", rekla je.

Martin i njen suprug Džek će ovog septembra proslaviti 10 godina braka.

„Imam veoma snažnog i ćutljivog, ali podržavajućeg partnera koji je sam po sebi uspešan“, rekla je ona. „On je producent i tekstopisac, tako da razume industriju, ali ima svoj uspeh i svoje samopouzdanje, i voli da mi pomaže da zablistam. Veoma sam srećna što sam upoznala nekog takvog, jer u našoj industriji možete sresti ljude koji se ili takmiče sa vama ili ne razumeju industriju. Tako da je za mene to bio savršen koktel."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas