"Na tom mestu je pukla": Svetozar Cvetković o RASPADU porodice - "KRIVIM GA LIČNO" (FOTO)

Jovana Pejinovic

25. 02. 2022. 000000 15:00

Foto: N. Skenderija

Glumac se osvrnuo na rane iz prošlosti i podelio svoje viđenje o instituciji porodice.

Period u kom je Svetozar u seriji "Porodica" tumačio lik nekadašnjeg predsednika Vojislava Koštunice pamti još po nečemu i to ne tako prijatnom na šta se osvrnuo.

Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće

- Želeo sam da pokažem to vreme kao raspad moje porodice, dakle u najužem smislu moje porodice. Raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala - rekao je Svetozar za K1.

Pročitajte još: RAZVODE SE Svetozar Cvetković i Jelena Đokić nakon 16 GODINA LJUBAVI (FOTO)

Početkom decembra 2021. godine, on je na svom Instagram profilu objavio i jednu tužnu vest - preminuo je njegov otac Stefan u 93. godini.

- Više od života… 10.1.1928 - 11.12.2021 Otac naš… prof.dr. Stefan Cvetković - a saučešća su počela da pristižu od njegovih kolega glumaca i glumica, kao i fanova.

Glumac ima brata Dejana, a voleo je i da objavljuje fotografije svojih roditelja na čiju ljubav je bio veoma ponosan i stalno je isticao važnost porodičnih odnosa.

(Nportal)

BONUS VIDEO: