Oglas
· · Komentari: 0

Majkl Medsen UHAPŠEN samo mesec dana nakon sumnjivog samoubistva sina (FOTO)

Glumac Majkl Medsen uhapšen zbog ometanja samo mesec dana nakon što je njegov sin Hadson navodno oduzeo sebi život u dobi od 26 godina

1645780230_pjimage---2022-02-25T101016.627.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Majkl Medsen je uhapšen u svom domu u Malibuu u sredu uveče - na slici sa lisicama dok su ga tri policijska automobila pratila do bolnice, a zatim i stanice.

Hapšenje 64-godišnje zvezde Kill Billa dolazi samo nekoliko nedelja nakon što je njegov sin Hadson navodno oduzeo sebi život u dobi od 26 godina.

Vlasti su potvrdile da je Hadson umro od prostrelne rane za koju se sumnjalo da je izvršio samoubistvo, na ostrvu Oahu, Havaji.

Majkl je uhapšen zbog ometanja poseda - potvrdilo je za Dejli mejl odeljenje šerifa Los Anđelesa.

Pročitajte još: "RETKO SE PRISEĆAM TE NOĆI": Dženan Lončarević izgubio rođenog brata, a onda morao da peva

Veb stranica šerifovog odeljenja LA takođe pokazuje da je zvezda puštena nešto posle ponoći u četvrtak, uz kauciju od 500 dolara.

Kako prenosi The Sun, na snimku se vidi kako glumac drži ruke iza leđa dok ga naoružani policajac prati do obližnjeg policijskog automobila.

Tri policijska automobila stigla su sinoć oko 21.30 u Majklov dom. Potom je prevezen u bolnicu Vest Hils, a nekoliko sati kasnije viđen je kako izlazi iz bolnice. Potom je u policijsku stanicu dovezen nešto posle ponoći.

Majklov sin Hadson bio je kumče očevog bliskog prijatelja, režisera Kventina Tarantina.

Porodica je u saopštenju rekla dan nakon što je objavljena vest o mladićevoj smrti: „Slomljenog smo srca i preplavljeni tugom i bolom zbog gubitka Hadsona. Sećanje na njega i svetlost pamtiće svi koji su ga poznavali i voleli."

Hadson je živeo u Vahiavi na Havajima sa suprugom Karli.

Majkl je rekao da je njegov sin upravo završio svoju prvu turneju u vojsci i da je proveo vreme u Avganistanu.

Hadsonova smrt potvrđena je u saopštenju Odeljenja za sudsku medicinu u Honoluluu.

Portparol je rekao: „Mogu da potvrdim da je Hadson Li Medsen (26) umro od prostrelne rane u glavu prilikom sumnje da je izvršio samoubistvo na ostrvu Oahu." Policija još uvek proverava okolnosti Hadsonove smrti.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas