Oglas
· · Komentari: 0
VELIKA LJUBAV

Marinko Rokvić ISPUNIO OGROMNU ŽELJU pred smrt: Sa suprugom Slavicom doživeo najemotivniji trenutak (FOTO)

Slavica i Marinko su se voleli do poslednjeg dana

1645786424_10028_mljarinko-i-slavica_ig.jpg
Foto Prinskrin/Instagram/rokvic.slavica
Oglas

NJih dvoje su sebi ispunili veliku želju pred Marinkovu smrt.

Pročitajte još:BILA JE ZALJUBLJENA U PETRA GRAŠA KAO MALA": Hanin otac otkrio kako je počela veza sa 14 godina starijim suprugom (FOTO)

Kako je njihov sin Nikola rekao za Hello,oni su odlučili da obnove bračne zavete, samo tri meseca pre nego što je preminuo legendarni pevač.

"Bolest je šansa da čovek duhovno ojača i da se pripremi za ono gde svi jednog dana treba da odemo. Moj otac se životno ispovedio, tri meseca pred odlazak on i majka venčali su se u crkvi, izmirio se sa svim ljudima… Medicina nema odgovor na kancer pankreasa, ali on se duhovno preporodio. Bio sam zapanjen njegovom hrabrošću. Ako smo hrišćani, onda verujemo u večni život, pa zato ja verujem da se on odlaskom rodio", rekao je Nikola. 

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra od posledica raka pankreasa. Članovi porodice se nisu odvajali od njega nadajući se da će se oporaviti, nažalost, bolest je bila jača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

 
 
 
 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas