Kraljica se na telefon javlja samo ako pozovu OVE DVE OSOBE - a Čarls nije jedna od njih

Jovana Pejinovic

08. 03. 2022. 000000 21:30

Foto: Profimedia

Kraljica je jedna od najvažnijih žena na svetu, tako da očekujemo da će dobiti mnogo poziva sa planovima da se sastane sa važnim ljudima i događajima kojima će prisustvovati.

Međutim, kada neko pozvoni u kraljevsku rezidenciju, slušalicu ne podiže kraljica , već član osoblja.

Ako NJeno Veličanstvo želi da razgovara direktno sa ljudima, ona ima pristup svom ličnom pametnom telefonu i otkriveno je da koristi Samsung.

Pročitajte još: Ime Megan Markl ODZVANJA SRPSKOM PESMOM za Evroviziju: Evo zbog čega Konstrakta peva o vojvotkinji (VIDEO)

Poznavalac kraljevskih prilika, Džonatan Sakerdoti, otkrio je da postoje samo dve osobe kojima ona odgovara - a nisu ni njeni sinovi.

Rekao je da kraljica koristi Samsung koji poseduje antihakersko šifrovanje od strane MI6 i da će se na telefon javlja samo svojoj ćerki princezi Ani i njenom menadžeru Džonu Vorenu.

On je objasnio: „On je zet kraljičinog prijatelja, pokojnog grofa od Karnarvona, a njegov dom je bio zamak Hajkler u Berkširu koji gledaoci TV-a možda bolje znaju kao Dauntonska opatija. Voren se smatra jednim od vodećih ljudi u svetu konjičkih trka i nadgleda sve kraljičine trkačke i uzgojne interese."

NJeno kraljevsko veličanstvo se bavi konjima više od 70 godina i prvi put je prisustvovala Kraljevskom Askotu 1945. godine sa 19 godina, navodi Britain Magazine.

BONUS VIDEO: