· · Komentari: 0

OGLASILA SE KONSTRAKTA: Evo šta je odgovorila Sari Jo i Aci Lukasu na komentare koji su obišli Srbiju (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti su imale komentar na pobedu Konstrakte, a ona je odlučila da odgovori na objavu Sare Jo i prozivku Ace Lukasa

1646754041_pjimage--63-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Nakon dva dana od finalne večeri muzičkog takmičenja Beovizija, gde je pobedu odnela Konstrakta, oglasila se Sara Jo koja je završila na drugom mestu, i za dlaku izbegla da baš ona predstavlja Srbiju u Torinu.

Ona je napisala da joj je žao što nije ona pobednica ali da koleginicu Konstraktu podržava, divi joj se i smatra da je ovo odličan izbor.

"Naravno da mi je bilo žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji ali, iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam itekako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mesto gde se osećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikad zaboraviti! Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti, koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj", napisala je Sara na društvenim mrežama.

Pročitajte još: POTPUNA TRANSFORMACIJA! Evo kako je izgledala KONSTRAKTA na Beoviziji davne 2009. godine? (FOTO)

NJena objava oduševila je i Konstraktu koja joj je vrlo brzo odgovorila.

"Sarita, blago nama što te imamo", napisala je umetnica uz emotikon srca.

Foto: Printskrin/Instagram/SaraJo

Sa druge strane, Aca Lukas je oštro komentarisao pobedu na Beoviziji koju je odnela pevačica Konstrakta koja se publici prestavila pesmom "In corpore sano" koja je već danima u trendingu u čak 15 zemalja.

Pevač je tada rekao da bi "možda on pobedio da je prao noge na sceni", budući da pobednica pere ruke kroz gotovo ceo nastup, a sada je na ove opaske odgovorila upravo Konstrakta.
Ona se nije mnogo obazirala na negativne komentare, ali je kroz smeh odgovorila Lukasu:

"To mi je zabavno. Mislim da bi bilo još bolje da sam mu ja prala noge u lavoru. Mislim, moram da kažem da nisam sigurna da je to Lukas stvarno izjavio... Šta god, zabavno je", rekla je Konstrakta.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.