BEN AFLEK ponovo U SPOTU Dženifer Lopez: Iznenađenje nakon 20 godina (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

14. 03. 2022. 000000 17:30

Foto: profimedia

Novi film Dženifer Lopez ugledao je svetlost dana, a sada je publici predstavila i pesmu, baladu, "Udaj se za mene" iz istoimenog filma. Ono što je svima privuklo pažnju jeste suptilno pojavljivanje njenog dragog, Bena Afleka u samom videu. Ben je bio deo njenog spota i pre 20 godina u pesmi "Jenny From the Block".

Lopez je u videu pružila obožavaocima pogled u njen svakodnevni život. U spotu 49-godišnji glumac leži u krevetu sa Dženifer, zasmejava je, a u jednom trenutku se drže za ruke, iako se njegovo lice ne vidi.

Pročitajte još: BIZARNA HALJINA SA MAŠNOM: Mlada glumica ponela titulu NAJGORE OBUČENE na dodeli BAFTA nagrada (FOTO)

Tokom celog muzičkog spota, gledaoci mogu da vide pevačicu i glumicu kod kuće, kako snima u studiju, na sastancima, pa čak i kako vežba. 

 Dženifer je nedavno otkrila da je Aflek napravio personalizovani muzički spot kao poklon za Dan zaljubljenih. U  video snimku, nalaze se njihovi najdraži momenti  iz prve veze između 2002. i 2004.

- Gledanje me je navelo da razmišljam o putovanju prave ljubavi, neočekivanim preokretima, i da kada je stvarno, može da traje zauvek - reka je Lopez, prenosi People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU