· · Komentari: 0
ZANOSNO

OD PERJA DO DIJAMANATA: Pogledajte najbolje odevene zvezde na dodeli BAFTA nagrada 2022 (FOTO)

Zvezde su istupile u ozbiljnim izdanjima za povratak sezone nagrada

1647246404_pjimage---2022-03-14T092627.969.jpg
Foto: Profimedia

Pogledajte sve smele haljine i elegantna odela za povratak najvećeg britanskog crvenog tepiha u londonskom Rojal Albert Holu.

Lejdi Gaga

Blistala je u smaragdno zelenoj haljini Ralf Loren po meri, za koju je prema rečima poznate modne kuće bilo potrebno 150 sati da se napravi, uparena sa nakitom Tifani od dijamanta i smaragda i torbicom od perja. 

Ema Votson

Sva se osmehivala u svečanoj haljini Oskar de la Renta sa somotnim halterom i belom suknjom od tila, dodatkom štiklama oko gležnjeva i minđušama do ramena. 

Selma Hajek 

Izgledala je kraljevski u prilagođenoj Guči haljini od somota u boji šljive sa čipkom i dugokim izrezom. 

Danijel Kaluja

Pokazao je svoju ljubav prema modi u popularnom Prada izgledu, uključujući naglašeni kaput sa perjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BAFTA (@bafta)

Sebastijan Stan

Zasijao je hladnom tamnoplavom Živanši smokingu u kombinaciji sa oštrom belom košuljom sa kragnom ukrašenom alkama, koje su svakako neobičan detalj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MCUniverse (@the_mcuniverse)

Riz Ahmed

Odrekao se crnog odela za šareni Guči ansambl koji sadrži prašnjavo plavu jaknu, bledo ružičastu košulju, braon pantalone i crni prsluk od mohera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Men (@zkkomp)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.