"ČIKO, JE L" SAV OVAJ "LEBAC TVOJ": Dečak iz ""Užičke republike"" danas je muž poznate glumice i scenarista najpopularnije serije

Jelena Blažić

10. 04. 2022. 000000 10:40

Foto: Youtube printscreen

Maleni dečak koji je u filmi "Užička republika" izgovorio čuvenu rečenicu, koja se i dan danas koristi kao repka,  "Čiko, jel sav ovaj  'lebac tvoj", oženjen je našom poznatom glumicom Milicom Milšom, a scenarista je i najpopularnije serije na našim prostorima "Igra sudbine".

Pročitajte još: Da li je propznajete? Jedna je od najomiljenijih pevačica, a nedavno je doživela veliku porodičnu tragediju (FOTO)

Davne 1974. godine, slučajno se našao u kultnom filmu, čije se reprlike prepričavaju i dan danas. 

 

- Prošlo je od tada 47 godina. Imao sam 12 scena i jednu od najupečatljivijih uloga sa replikama koje se i danas prepričavaju. Bilo je to davne 1974. Film je danas ušao u istoriju kinematografije i na to sam jako ponosan. Tada sam imao šest i po godina. Ustao sam još po mraku, pre svitanja, mama me je spremila da me odvede na snimanje, a baka je prosula čašu vode niz stepenice - da bude uspešno i da sve teče kao voda - rekao je Jokanović u intervjuu za Kurir.

 

Pročitajte još: Jovana Jermić više ne vodi sama Jutarnji program: Evo ko je voditeljkin novi "kolega" (FOTO)

Iako se pokazao kao izvrstan glumac još kao dete, Žarko je ipak odustao od ove profesije. Kratko se bavio politikom, a onda je shvatio da je pisanje scenarija njegova ljubav, što je i dokazao. Žarko je napisao scenario za 400 epizoda jedne od najgledanijih serija na našim prostorima "Igra sudbine", koja je sa emitovanjem počela 2020. godine, a glavna uloga Ade Knački, poverena je upravo njegovohj supruzi Milici Milši.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU